Välkommen till ADHDsysterns intentioner

Jag får önska dig välkommen, och vill samtidigt passa på att ge dig ADHDsysterns intentioner med bloggen, villket är att ge dig en informationsblogg om ADD/ADHD men också om Stress och Trauma i barndomen / barndomstrauma (Neglekt, sexuella övergrepp, våld, komplext trauma, CPTSD, PTSD, ACE, DTD, känslomässigt trauma, omsorgssvikt etc.).

Min bakgrund

Vem är ”ADHDsystern”? Jag är Leg Ssk. med vidareutbildning och spetskompetens inom NPF, folkhälsa, självmordsprevention, stress och trauma. Jag brinner för kunskap och att ge av mig själv. All information på sidan är vald med omsorg och kommer från vedertagna källor och forskning inom området.

Min devis här i livet är att göra livet lite bättre för mina medmänniskor genom att dela med mig och fylla livet med tacksamhet, kunskap och kärlek. Mina intentioner är att du ska se informationen här på bloggen som en gåva från mig till dig. Förvalta den väl och ta till dig det du känner för, valet är ditt! Sprid gärna det du fastnar för. Allt funkar inte för alla, men något funkar för någon. Jag har även en tavla på Pinterest med ADHDsysterns rekommendationer. Du hittar mig även på Instagram. Allt gott! 💞

ADHDsystern på Facebook

Har du ADHD och om du är tjej, så har jag en sluten fb-grupp som du kan ansöka om tillträde till här.

IMG_0006.JPG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ADHD information och Stress & Trauma – Tips, ideér, inspiration

Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.